Välkommen till fotolandet.se

Jag som driver fotolandet.se heter Martin Knutsson och bor sedan hösten 2015 i vackra Stavanger. En helt ny värld har öppnat sig framför mina fötter med otroliga landskap och helt fantastiska vyer, så många av mina foton kommer att komma från just Stavanger med omnejd.

Jag älskar att fotografera och får väl, om jag måste stoppa in mig i ett fack, kalla mig själv för hobbyfotograf. För det mesta så använder jag mig av min Nikon D7200 när jag fotar, men eftersom mobilen alltid är med så kan de kanske smyga sig in en och annan bild ifrån den också.

Med fotolandet.se vill jag visa världen ur min synvinkel, och den vill jag gärna dela med alla er som vill ta del av den.

Välkommen in i min värld!

Mvh Martin Knutsson

(Bilderna är givetvis skyddade av upphovsrätten men är du intresserad av att köpa en bild så skicka gärna ett mail till: martin@fotolandet.se)

2 thoughts on “Om fotolandet.se

    • Tack så mycket! Det kommer fler foton framöver!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.